Navigation
Johannes Nissen har fri d. 11-12/3 hvor der henvises til sognepræst Hans Otto Paludan, Krogsbølle præstegård tlf. 6487 1101. * * * * * Onsdag 15/3 kl. 18.00 er der gudstjeneste i Nr. Højrup kirke ved spejderne fra Nr. Højrup KFUM-trop. Alle er velkomne. Spejderne står for det hele under præstens vejledning. * * * * * * Torsdag d. 30/3 kl. 19.30 er der filmaften i Kirkeskolen i Nr. Nærå. Vi er stadig midt i hundredeårene for 1. Verdenskrig, så derfor skal vi se Richard Attenboroughs debutfilm fra 1969 ”Oh! What a Lovely War”, en musical om krigen, der bruger tidens egne melodier. Det kan lyde pudsigt, men den er en klassiker. * * * * * * Onsdag d. 5/4 kl. 19.00 er der salmesangsaften i Nr Højrup kirke med motetkoret. Denne aften vil vi synge salmer efter jeres eget valg. Så mød op og foreslå de salmer I vil synge. * * * * * * * Studiekreds om Martin Luther starter torsdag d. 20/4 kl. 19.00- 21.00 i Kirkeskolen i Nr. Nærå. Vi starter med at læse det uddrag af ”Den lille katekismus” som findes bag i salmebogen. Jeg regner med en 4-5 gange, hvor vi aftaler resten den første gang. Andre tekster udleveres løbende. Ring eller mail til Johannes Nissen hvis der er spørgsmål. *
Pastoratets historie

Nr. Nærå-Bederslev-Uggerslev-Nr. Højrup pastorat blev dannet i 1996, hvor det gamle Nr. Nærå-Bederslev pastorat blev sammenlagt med Uggerslev og Nr. Højrup sogne, der ved den lejlighed blev adskilt fra Skamby sogn, som de havde været sammen med i 25 år.
Sammenlægningen skete på baggrund af anbefalingerne i en rapport udarbejdet af Nr. Nærå-Bederslevs daværende sognepræst Poul B. Nielsen, der analyserede de kirkelige forhold på Nordfyn.
Sognene havde faktisk hørt sammen på andre måder tidligere i historien. Fra reformationen til slutningen af 1700-tallet var Uggerslev og Bederslev ét pastorat og Nr. Nærå og Nr. Højrup hørte sammen.

Sognenes nye menighedsråd begynder 27. november

I de fire sognes menighedsråd har man nu konstitueret sig for det kommende år, og er klar til at begynde den ny periode, der starter 1. søndag i advent med det nye kirkeår.

I Nr. Nærå menighedsråd er Grete Nielsen gået ud og ind er trådt Jens Bo Rasmussen.

Formand er fortsat Birgit W. Andersen.

I Bederslev menighedsråd er Hans M. Hansen og Bodil Green trådt ud og ind er trådt Britta Walsted-Rasmussen og Kristina Christensen.

Formand er fortsat Bo Maegaard.

I Uggerslev sogn er Helle Rasmussen og Tina Bjørnskov gået ud og ind er trådt Charlotte Andersen Errebo og Rosa Anna-Lise Skovborg Svenstrup.

Formand er fortsat Lars Jensen.

I Nr Højrup sogn er der ingen ændringer i menighedsrådets sammensætning.

Formand er fortsat Jane Kjeldsen.

De øvrige poster, der blev fordelt i konstitueringen kan ses under de enkete menighedsråd i menuen ude til venstre. Her vil der også komme billeder af de nyvalgte så snart de bliver klar.

Filmaften

Her er traileren: